Smajly

Detta är avdelningen där du kan presentera dig. Lägg gärna upp bilder.

Moderators: Magoo, kg-student, Björn J., fgronlun

Post Reply
User avatar
Smajly
Posts: 3526
Joined: Wed 11 Oct 2006, 14:01
Location: Landskrona
Contact:

Smajly

Post by Smajly » Mon 22 Jan 2007, 17:47

Tjena.

Är en kille född 25 Mars -73.
Kallas på dom flesta ställe över internet för Smajly och har gjort så sen det var modernt med Spectrum och 14.400 modem.

Bor med min flickvän och vår katt Trulle. Vi bodde i Landskrona tidigare men den stan har blitt helt kass så vi letade efter ett hus. När vi inte hittade nått vi ville ha så letade vi tomter istället och hittade en 200 meter från mitt barndomshem. Denna passade oss och vi bestämde oss för vilket hus vi ville ha, det blev Älvsbyhus TYR med fristående garage. Huset är nyligen klart och det är tomten kvar att fixa med till sommaren.

Bruksbilarna just nu är en 320i Touring och en 316i Compact. 318i Touringen på bilden är numera såld. På bilden syns Lina också:

Image

Image

Image

Just nu jobbar jag som vaktmästare på en skola med ca 850 elever.
Är en av dom största skolor i Landskrona och klasserna är allt från 0-9. Jobbet är helt perfekt för en som jag, som är mångsysslare. Har jobbat där i snart 9 år. Tidigare har jag jobbat på t.ex. Weibulls och kört tröska mm.mm. Även jobbat på Hilleshög och på en träterminal. Första jobbet efter skolan hade jag i 4 år som bilmekaniker med Mazda, Mitsubishi och Toyota. Började på fordonsteknisk men tröttnade stenhårt på att meka med gamla 140 och saab så jag hoppade av och fick bilmekarjobbet direkt efter. Är ganska mycket självlärd och har alltid haft intresse för bilar.

Intresse har man en hel del.. bilar och motor, fotografering, måla-teckna-rita, airbrush, rc-flyg, rc-helikopter och tekniska prylar. Har en gammal sida med lite foto : http://hem.passagen.se/smajly/Galleri/
Är medlem på fotosidan.. se mitt galleri här :
http://www.fotosidan.se/gallery/listpic ... orID=17604

Nog om mig nu och åter till buggyn.
Har också som många andra tyckt den var cool sen man var mindre.
Jag sa till min tjej att när vi köper hus på landet så ska jag köpa mig en buggy och det är som sagt gjort nu efter att bara bott i huset ett par månader. Hittade annonsen på blocket.se. Taskiga mörka bilder där man bara såg att det var nått som hade hjul var parkerat i ett garage.
Ringde upp gubben som ägde den, bestämde tid för att kolla på den
och körde dit helgen efter. Ca 30 mil enkel tur till Järnforsen :(
Bilen såg taskig ut, risig lack, risig motor, ja det mesta var litta småtaskigt. Fast de gjorde inget, fick den till ett bra pris och sässongen var slut så den skulle ändå in i garaget direkt. Körde hem igen och fundera, bestämde mig för den utan att kolla på några andra, ringde o sa att jag skulle ha den och körde upp igen med släp helgen efter. Bara att köra dom 2*30 mil igen fast med släp efter denna gången, roligare kan man ju ha.

Som vanligt är det ju bara jag som är i garaget och jag som håller i kameran så det är inga bra bilder på mig där men jag har en här från gången sensommar sittandes på den nybyggda altanen:
Image

Som sagt står den i garaget nu och fixas till lite varje kväll när inget annat händer.
Min project-tråd här : http://www.beachbuggy.se/forum/viewtopic.php?t=108

Moa (min dotter):
Image

Image

Min RC-hobby: http://www.clippern.se/r50

Airbrush: http://moped.clippern.se

Image

Image
Buggyn såld - Kör nu VW Golf Mk1 Cab -89 + mina andra bilar

westan
Posts: 2019
Joined: Tue 12 Oct 2021, 08:24

Re: Smajly

Post by westan » Tue 12 Oct 2021, 19:30


Post Reply